Kotitreenit

Treenaa kotona ilmaisten kotitreenivideoiden avulla

Treenaa kotona Terminaalin Kotitreenien parissa! Tarjolla on kymmeniä erilaisia kotitreenivideoita eri lajeista. Videoilla ammattilaiset opastavat sinua harjoittamaan muun muassa lihaskuntoa, voimistelua, venyttelyä sekä eri tanssilajeja. Myös lapsille!
Onpa mukana myös muutama asiantuntijan pitämä luento erilaisista terveyteen liittyvistä aiheista.

Videot on tuotettu Terminaalin toimijoiden ja Osuuskauppa Arinan yhteisenä Yhteinen Syke -hankkeena, jonka tavoitteena oli tuoda pohjoissuomalaisiin koteihin mahdollisuus harrastaa liikuntaa turvallisesti.

kaikki Jooga Tanssi Lapsille Terveysluennot Jumpat ja voimaharjoittelu

Show-tanssi lapset 4-6 v

Citydancen Marjukan vetämä Show-tanssitunti 4–6-vuotiaille lapsille.

Easy Dance 1 aikuiset

City Dancen Easy Dance on aikuisille suunnattu hyvänmielentanssitunti, joka sopii kaikille – myös heille, jotka eivät koe omaksuvansa nopeasti uusia asioita tai joille tanssimaailma on täysin uusi ja ennenkokematon. Tunnilla tanssitaan tyylilajista toiseen ja annetaan aikaa perusasioiden omaksumiselle. Tärkeintä on kuitenkin tanssin ilon ja riemun löytäminen.

Muotitanssi 4: Madonna

Hyppää Citydancen Jonnan mukaan tanssimaan Madonnan tahtiin!

Shuffle 1

Shufflaa Citydancen Teemun kanssa. Shuffle (=sekoittaa) on nimensä mukaisesti vauhdikas tanssityyli, joka on syntynyt eri katutanssien pohjalta kehittyneistä rave- ja klubitansseista

Shuffle 2

Shufflaa Citydancen Teemun kanssa. Shuffle (=sekoittaa) on nimensä mukaisesti vauhdikas tanssityyli, joka on syntynyt eri katutanssien pohjalta kehittyneistä rave- ja klubitansseista

Commercial Dance

CityDancen Commercial Dance -tunneilla hypätään suoraan musiikkivideoiden ja artistien isojen lavakeikkojen maailmaan. Usein vaihtuvat tanssisarjat vaativat ja opettavat asennetta ja esiintymistä. Ohjaajana Nelli.

Muotitanssi: Grease

Hyppää Citydancen Jonnan mukaan tanssimaan Greasen tyyliin!

Vanhempi ja taapero -tanssi, 1,5–3-vuotiaat

Iloisia ja helppoja askelkuvioita perheen pienimmille. Ohjaajana Citydancen Marjukka.

Baby Sharks Discotanssi lapsille 2

Vauhdikas tanssitunti iloisen musiikin tahtiin. Ohjaajana Citydancen Jenni.

Baby Sharks Discotanssi lapsille 1

Vauhdikas tanssitunti iloisen musiikin tahtiin. Ohjaajana Citydancen Jenni.

Latino Show aikuiset

Latino Show on mukaansatempaavaa latinalaistanssia, ihania rytmejä ja monipuolista vartalonliikettä. Ohjaajina Citydancen Marjukka ja Anniina.

Hip-hop-tanssia nuorille ja aikuisille

Hip-hop on täynnä asennetta ja energiaa! Hip-hop on vahvasti tässä päivässä elävä ja muuntuva tanssityyli, joka on sidoksissa hip-hopin musiikkiin ja kulttuuriin. Ohjaajana Citydancen Veera.

Muotitanssit 3: Abba

Tanssi Abban hittien tahtiin Citydancen Merjan opastuksella.

Easy Latin 2

Easy Latin on aikuisille suunnattu hyvänmielentanssitunti, joka sopii kaikille – myös heille, jotka eivät koe omaksuvansa nopeasti uusia asioita tai joille tanssimaailma on täysin uusi ja ennenkokematon! Ohjaajana Citydancen Merja.

Hip-hop -tanssi lapset 2

Helppo hip-hop -tanssitunti lapsille. Ohjaajana Citydancen Veera.

Hip-hop -tanssi lapset 3

Helppo hip-hop -tanssitunti lapsille. Ohjaajana Citydancen Veera.

Reggaeton-tanssi aikuisille

Reggaeton on erittäin suosittu nykyisin joka puolella maailmaa ja sitä tanssitaan niin kaduilla, yökerhoissa kuin tanssikouluissa. Reggaeton-liikkeissä pääsee käyttämään koko vartaloa, mutta erityisen hyvää liikuntaa se on vartalon keskiosalle, lantiolle ja hartiaseudulle! Tunnin ohjaa Citydancen Päivi.

Muotitanssit 2: Saturday Night Fever

Hyppää 70-luvulle Saturday Night Fever -elokuvan Night Fever -tanssin pyörteisiin. Tunnin ohjaa Citydancen Merja.

Show-tanssi, lapset 6–8 vuotta

Citydancen Marjukan vetämä Show-tanssitunti noin 6–8-vuotiaille lapsille. Show-tanssi yhdistelee eri lajien tekniikoita.

Waacking

Waacking on saanut inspiraationsa vanhoista Hollywood-elokuvista ja sen tähdistä, jonka takia dramaattisuus ja vahva eläytyminen sekä erilaisiin rooleihin solahtaminen kuuluu ehdottomasti asiaan. Ohjaajana Citydancen Veera.

Easy Dance 2

City Dancen Easy Dance on aikuisille suunnattu hyvänmielentanssitunti, joka sopii kaikille – myös heille, jotka eivät koe omaksuvansa nopeasti uusia asioita tai joille tanssimaailma on täysin uusi ja ennenkokematon. Tunnilla tanssitaan tyylilajista toiseen ja annetaan aikaa perusasioiden omaksumiselle. Tärkeintä on kuitenkin tanssin ilon ja riemun löytäminen. Ohjaajan Citydancen Jonna.

Easy Latin Cha-cha

Tunti sopii aloittelijoille ja jo jonkin verran tanssineille. Opettele rauhassa cha-chan askelia Citydancen Merjan ohjaamana.

Oldschool hip-hop

Hyppää mukaan oldschool hip-hopin maailmaan. Muista, että liikkeesi saavat näyttää sinulta itseltäsi. Tunnin ohjaa Citydancen Teemu.

Luento: Stressi

Valmennusvastaava Joonas Liikuntakeskus Voitosta kertoo tällä videolla stressistä. Mitä stressi on? Mitä mielessä tapahtuu, kun stressaat?

Kaulinjumppa / jalkojen lihashuolto

Anneli Liikuntakeskus Voitosta vetää kaulinjumppatunnin, jossa huolletaan kaulimen avulla jalkojen lihaksia.

Äijäjooga

Tervetuloa mukaan Yhteiseen sykkeeseen Liikuntakeskus Voiton Äijäjoogaan Riden kanssa! Ei ole niin jäykkää jätkää (tai mimmiä) joka ei tällä tunnilla taipuisi! Luvassa helppoja liikkeitä, jotka kerrotaan selkeällä suomen kielellä. Tämä on tunti, joka jokaisen kanki-kaikkosen kannattaisi käydä kerran viikossa läpi!

Sauvakävelytekniikka

Tämä puolen tunnin video sisältää tekniikkavinkit tehokkaaseen sauvakävelyyn sekä sauvoilla toteutettavan kevyen liikkuvuus- ja voimatreenin. Ohjaajana Liikuntakeskus Voiton Sanna.

Peppujumppa

Tässä Liikuntakeskus Voiton Hennan 30 minuutin pakaratreenissä vahvistetaan jälleen alavartalon lihaksia. Ota treeniin mukaan jumppamatto, vastuskuminauha ja lisäpaino, mutta treeni onnistuu myös ilman välineitä. Huomaa Hennan upeat AT-malliston treenivaatteet!

Luento: Lihaskunnon merkitys

Tällä luennolla Liikuntakeskus Voiton Joonas kertoo, miksi lihaskuntoharjoittelu on tärkeää ihan jokaiselle, ja minkälaisia hyötyjä harjoittelusta voit saada terveyden ja suorituskyvyn näkökulmasta.

Kotitreenit 3

Tämän kertaisessa kotitreenissä keskitytään huoltamaan kehoa dynaamisilla liikkuvuusharjoitteilla. Nämä liikkeet soveltuvat kehon liikeratoja avaaviksi liikkeiksi ennen varsinaista lihaskuntotreeniä, tai voit tehdä liikkeet omana liikkuvuusharjoituksena. Tähän treeniin et tarvitse välineitä, halutessasi voit käyttää jumppamattoa alustana.