Riemua tanssista

27.10.2020

Työhyvinvointipäivä voi olla myös riemukas tanssitunti! Tanssitunnit voidaan varata joko yksittäisinä tunteina TYHY-päivään tai rakentaa henkilökunnan oma kolmen kerran paritanssikurssi Citydancessa tai yrityksen omissa tiloissa. Kaikki tunnit räätälöidään ryhmän taitotason ja toivomusten mukaisesti!

Mamma Mia mitkä tanssit
Kesto 1-1.5h
Legendaariset Abba-hitit tahdittavat menoa tällä helpolla ja hauskalla discotanssitunnilla!  Tunnilla tanssitaan ja fiilistellään discotanssisarjoja Abban suosituimpien kappaleiden tahdittamana.

Saturday Night Fever – Travoltan jalanjäljissä
Kesto 1-1.5h
Muistatko iki-ihanat 70-80-luvun discohitit kuten Staying alive, Night Fever, Disco Inferno? Tällä tunnilla päästään juuri siihen aitoon ja alkuperäiseen fiilikseen Saturday Night Fever –elokuvan henkeen ja hauskuus on taattu.

Katujen kingit
Kesto 1-1.5h
Tämä on kunnon katutanssi- tunti asenteesta ja meiningistä pitäville! Kovimmat hoppihitit, moovit ja poset löytävät paikkansa tällä tunnilla. Meininki on ihan mieletön.

Latino Show – kuumia salsarytmejä
Kesto 1-1.5h
Lantio keinumaan ja hauskanpitoon. Lattaritunnilla päästää fiilistelemään kuubalaisia letkeitä ja helppoja rytmejä, rentoa menoa maustettuna ripauksella showtanssivaikutteita.

Hinta / 60 min
150e / 6 hlöä + 10e lisähenkilöt (+ alv 10%)

Lisätietoa ja tarjoukset
citydance (at) citydance.fi
010 281 8838