VoittoLuennot – Asiantuntija antaa eväitä hyvinvoinnin lisäämiseen.

21.10.2020

Miten voit vaikuttaa työhyvinvointiin liikunnalla ja ravinnolla? Miten lisätä arkiaktiivisuutta istumatyöläiselle? Kuinka onnistua menestymään kuten legendaarinen Kahvakuulamies Tuomo Kilpeläinen?

Luentojen sisällöt:

Voittajan Ravinto

Luento sisältää tietoa siitä, kuinka oikeanlaisella liikunnalla ja ravinnolla saa lisää energiaa arkeen ja työssäjaksamiseen.

IstuntaVoitto

Luennolla perehdytään inaktiiviseen istumatyön haittavaikutuksiin ja keinoihin puuttua siihen. Mitä keholle tapahtuu istumatyössä? Millainen liikunta auttaa torjumaan haittavaikutuksia? Luento on toiminnallinen ja sisältää vinkkejä taukoliikuntaan. Luennoitsijana toimii Liikuntakeskus Voiton Personal Trainer -vastaava Mikko Törmälehto.

Lihaskunnon merkitys arjessa

Mikä vaikutus lihaskunnolla on hyvinvointiin? Miten lihaskuntoa voi parantaa? Luento on toiminnallinen ja se sisältää esimerkkiharjoitteita. Luennoitsijana toimii Liikuntakeskus Voiton Personal Trainer -vastaava Mikko Törmälehto.

Kahvakuulamiehen tarina – inspiroidu Voittajaksi

Tässä osuudessa inspiroidutaan voittamaan, olemaan Voittajia. Liikuntakeskus Voiton perustaja, ”Kahvakuulamies” Tuomo Kilpeläinen kertoo oman tunteellisen tarinansa siitä, kuinka kahvakuula nousi kansan suosioon ja miten hän päätti ryhtyä yrittäjäksi.

Luennot järjestetään Liikuntakeskus Voiton tiloissa.
Luennon hinta: 350 € + alv 24% (Max 40 henkilöä) / 500 € + alv 24% (41-100 henkilöä)

Pyydä tarjous: info( at )liikuntakeskuvoitto.fi